blä

Sitter här och kollar runt lite på datan, så hitta jag en massa bilder på en kille som jag va stört kär i när jag sluta nian, jag tyckte verkligen han va riktigt vacker och han hade allt positivt man kunde önska sig, och även efter han och jag slutade träffas tyckte jag han såg ruskig bra ut. Men herre min skapare vad de har vänt, sitter mest och tänker på hur det kan ha gått så snett på så kort tid? Han hade jag ju inte ens tänt på i dagens läge, haha.

Den som fattar vem jag menar kan ju kolla på en nu och då bild på den jäveln (((;
eller bara skriva en gissning så får ni veta, höhö.

lovecomesagain

Jaa då va det näst sista dagen av detta året, det har verklign varit ett upp och ner år, fast det har hänt flest positiva saker såklart (: och nästa år kommer helt klart bli bättre.

idag va det upp tidigt och åka in till malmö och fixa en massa saker inför nyår, klockan ett gick jag och mötte Tove för vi skulle fixa naglarna hemma hos Jessica, riktigt goa tjejer är ni (: och jag blev super nöjd med mina naglar. Man är lite ovan i början så man känner sig som ett handikapp. Jag blev akut toa nödig när jag skulle hämta min jacka från kemtvätten idag så jag fick springa in på SF bio, men heeeerregud vilket projekt det va att knäppa upp jeansen, va nära att du ut och fråga den 100 meters långa kön om någon kunde hjälpa mig, haha. Men lyckades till slut.

När jag kom hem blev det lite pizza på intermezzo med Andreas, trevligt trevligt (:


fyrverkeri

enbart för din skull pappa!

I år får ni besöka Cykelsmedjan i Svedala för att köpa era fyrverkerier
Här finns det störta sortimentet till billiga priser
ni kan också besöka www.cykelsmedjan.se 
eller komma förbi till VERKSTADSGATAN 9
23351 SVEDALA





söndag 28 december

Jaa då blev det Center Syd en sväng idag, hittade lite mer än jag förväntat mig, några tröjor en och annan Bh och några skärp (: Och jag som är så extremt smart tog på mig mina nya stövlar när vi skulle ut idag så shopping rundan sluta ju med att jag gnällde så mycket att jag hade ont i fötterna så vi fick åka heeem igen :) haha.. men blev iallafall ett stopp på graffiti café och så hann vi kolla på ett ute bad vi skulle kunna tänka oss. 



lördag 27 december

Jaa ännu en shopping dag med katta idag, fast det blev inte så speciellt mycket idag heller.. Det fick bli ett par nya stövlar så de kommer väl bild snart så ni får se. Jag är verkligen glad att jag inte jobbar på Gina Tricot just nu, fyyyfan vad folk slänger runt med kläderna, riktiga svin. Att man är så nonchalat mot dom som arbetar där, det ligger kläder exakt överallt de är faktiskt dålig stil era kryp som nu gör så!

imorgon blir de väl center syd en sväng, hörs!


trötter

Sitter här nu med godis och myser med kära katten och kollar på en serie som heter Mäklarna, jag har nog aldrig suttit så länge framför tv och kollat på en och massa sak från 6 när jag kom hem tills nu 1 på kvällen, men det är verkligen en rolig serie som handlar om två riktigt klumpiga mäklare som har en massa sjuka saker för sig, haha. Jaja ska fortsätta med de jag höll på med. vi hörs snaaaaurt igen.



fredag 26 december

Julrea idag och jag är sten död efter en hel dag på stan, blev väldigt besviken på julrean, jag hittade verkligen inget speciellt, jag kom hem med ett par örhänge och pappa blev helt chockad och trodde jag hade blivit sjuk eftersom jag inte kom hem med såhär 30 påsar som vanligt. Va mest intresserad av att försöka byta min läskiga bh som jag fick i julklapp, den va tydligen svår att lämna tillbaks eftersom det va en sån gelé bh som man fäste med "klister", väldigt speciell bh kan man säga. Så jag och Amanda åkte ut till mobilia och gjorde ett försök. Vi lyckades först inte sen hitta tjejen i kassan upp oss så fick jag gå tillbaks och lämna den, super gulligt! :D Så nu kom jag nyss hem med en väldans huvudverk, får bli en sovstund nu! c-ya (: 



Bild sen ayia napa sep-08

torsdag 25 december

Kom nyss hem från bio, jag va och kolla på chihuahuan från beverly hills med mina syskon, satt och skratta hur mycket som helst, och på något sätt fick jag en koppling mellan den filmen och vår hund Tvinda, den lever nästan som den hunden gjorde i filmen, inte riktigt men de är inte långt ifrån haha. Det va iaf en väldigt trevlig film, den är verkligen se värd! (:




lyckatlyckat

Sitter här med min hemmagjorda CHAILATTE =) ööööver gott! Jag har iaf haft en trevlig julafton, blev super nöjd med mina julklappar, fick en ny tv av pappsen en sån platt "storlek" 32, svart och fin. Den andra gick ju i golvet pga min klumphet så därför har jag haft en tjockis nu ett bra tag, men den blev utbytt ikväll. Sen fick jag en adidas tröja som jag önskat mig, höhö, och lite underkläder och pengar and shit. Sen hade jag ju jul med mamma igår också, men skriver ett inlägg senare om allt jag fick. Fick även också den här filmen som jag faktiskt önskat mig (tro de eller ej) som jag ska lägga mig och kolla på nu med min kära Armani =) 


hahah jag vet, jag är töntig.





JULAFTON höhö

Ja nu har en del saker fixat sig lite så nu är jag redo att komma tillbaks,
trodde inte de skulle bli förrän nästa år, men men.

JULAFTON idag! även fast de inte är någon snö känner man lite julstämning (: Jag har nyss varit nere och solat (låter konstigt) kände att jag behövde lite färg nu, och en annan liten jävel åkte till Thailand imorse i TRE veckor, riktigt avundsjuk på han. Ska försökta bli lika brun som han dessa veckorna, även om jag aldrig kommer lyckas med ändå (: Och nu ska jag gå och duscha och fixa mig sen ska vi rulla iväg till kattas föräldrar och fira jul med tjocka släkten.

Ha de trevlig kväll (:
/ rebecca



Riktigt skön låt (: älskar den!

tråk

Nu har jag bestämt mig för att ta en paus från bloggen efter en tråkig händelse som inträffat. 
Kommer tillbaks när jag är på bättrings väg. 

söndag 21 december

uuuh vakna precis helt döende efter gårdagen, jag och Amanda gick till Svedalas innebandy lagfest, enbart vi två som va tjejer, haha lagom pinsamt. Så stanna där ett tag och snacka lite med vissa typer, En person hade ju lite svårt att socialisera med hyfsat normalt folk, fast de är ju inte mitt problem precis. men men, ska ner och äta frukost med Felicia nu sen se vad som händer under dagen. 



lördag 20 december

gårdagen blev inte alls som planerat så jag tänker inte uttrycka mig vad jag gjorde istället, men jag hade väldigt trevligt ändå. Idag fick jag gå upp i tid eftersom jag och mamma ska åka och shoppa lite och lämna in min svinga jacka, ser inte fram emot hur mina utekvällar kommer se ut en vecka fram eftersom jag bara kommer ha skinjacka.
Ikväll ska jag kanske ut med Tala, min ängel! Får se var kvällen tar en (:

Sitter inne på min gamla data hos mamma,
lite gamla bilder får man väl bjuda på (: höhö, skratta nt

2007


2006, vill ha tillbaks den kroppen, tack!


2005, hahaha sån tönt

HAHA skratta inte!

              

nanana

åååh, jag saknar johannas blogg! fast egentligen saknar jag hela johanna och idag åkte hon iväg till sin pappa och kommer hem innan nyår, då får vi träffas direkt! :D Synd att jag inte kunde föjla med upp denna gången, fast till sommaren så följer jag helt klart med och då kommer vi har skit kul :D




gammal bild på johanna
men de är den enda jag har (:

fredag 19 december

Nuuuuu börjar de närma sig julafton, woho! Och idag sluta vi skolan vid elva tiden så drog jag och amanda in till malmö och skulle handla julklappar, inte för de blev handlat något mer än en tröja till mig själv precis som sist. Sen in på boomerang och klaga lite på min blaskiga jacka, hatar boomerang just nu, kemtvätt hit och dit och sånt. Så nu ska jag gå med SKINJACKA i en vecka för min jacka ska lämnas in, kommer ju dö så kallt de är ute, plus att jag alltid fryser som en kyckling.

Jaa men ikväll blir de Sara Jarlsborg och förhoppningsvis Amandis (:



godnatt

Sista inlägget för dagen, ska snart sätta ner data och sova några timmar innan skolan, fast jag ska inte klaga vi börjar alltid nio detta året, bättre än kvart över åtta som dom flesta har. Plus att jag bor bara 5 minuter ifrån skolan om man går och ännu mindre tid med min snygga hoj, haha. Det är faktiskt super bra att ha ett gymnasium i massa hålla som man bor i. Känner mig riktigt sliten ikväll, känns som en bil har kört över mig sådär 20 gånger i rad eller något. Nä nu ska jag lägga mig och sova med Armani, min lilla bebis. sweetdreams




tjalala

Helluuu, kom nyss hem från Linnea med, suttit där och umgåtts. Vi börja kolla på mamma mia men de blev helt för drygt så vi slängde av den, alla hade ändå redan sett den (: och nu ligger jag här i sängen och pluggar inför svenska provet imorgon, känns som jag har lyckats trycka in de mest faktiskt. Snart kommer de lite nya bilder eftersom min kamera är sönder sen den fick ett dampslag i väggen, men har fixar hem min systemkamera från mamma nu, fast undrar om jag kommer orka gå runt med den överallt, kan ju börja med att försöka lära mig den höh (:

ska fortsätta stuuuudera nu, önska mig lycka till imorgon :)


onsdag 17 december

mjaaaaau sitter i skolan har sjukt tråkigt, längtar tills jag slutar så ska jag dra till Linnea.. Då blir de minsann lite mer skratt (: 
skriver mer senare ikväll, ohoj! 

hot n' cold

Efter skolan kom Markus hit en stund va meningen att vi skulle kolla på film och prata lite om allt, men jag hann typ säga hej sen somna jag så han fick underhålla sig själv under dom timmarna. Vakna till när min oerhört glada pappa kom hem och skulle kramas och fjanta sig som vanligt med mig och Markus. Sen fick jag ett sug av vaniljyoggi och kanel så jag fick dra ner Markus till ica och på vägen träffa vi på kära Sara och Timmy som också skulle ner till byn men till slut så jag fick köpt de, verkligen sjukt gott med vanligyoggi med kanel på! Det borde ni testa, de låter rätt snuskigt men de är super gott (:

(måste tillägga att de är Amandas idé med vaniljyoggi och kanel,
jag tyckte själv de va grisit för nån dag sen, men men (; )




jag och Markus för längesen, haha (tur de)

tisdag 16 december

buuuhu vakna kvart över sex i morse av en jävla jordbävning, låter sjukt men de är sant! Jag blev skit rädd och pappa springer upp från trappan och va ännu räddare haha.. Jag trodde jag hade gått och blivit knäpp eller något, men nej de va jordbävning. Så de höll på en liten stund och mina tavlor börja tillochmed skada, trodde jag skulle bajsa ner mig. Och de sägs att detta är de största sedan 1904 här i Sverige, de va 4.7 på richterskalan. Sen skickar jag sms till Amanda och frågar om de har skakat hos henne också för vi trodde först att de va ett plan som hade störtat eftersom vi bor precis vid sturup. Sen Amanda (smartast av alla) säger att hon trodde jorden skulle gå under! haha, du är så söt :) 




måndag 15 december

skola idag och idag började jag och Amanda verkligen fundera på att göra något annat i skolan än att bara sitta och äta dagarna långa, för de kan jag erkänna att de är de vi är flitigast på att göra i skolan. Så imorgon blir de mycket plugg och mycket idrott, eller hur snäckan? :) haha.. 

Kom nyss hem från Linnea med en annan typ också, suttit där och snackat och ätit (som vanligt), jag och Linnea satt och prata om alla sjuka saker vi gjorde i Tylösand och hur jävla sjuk den resan va från att vi lämna Malmö tills vi kom hem. Bara vägen upp va ju katastrof! Och hur mycket man saknar de nu, och sista tiden har jag verkligen fattat att jag saknar den typen jag träffa där, helt sjukt! Har inte känt så förut för någon jag dessutom knappt känner? Du visa mycket på kort tid, och jag har inte ens ord hur jag skulle kunna förklara att jag känner såhär. Plus att de är väldigt svårt eftersom jag inte får träffa dig så jag kan inte bevisa något för dig, vilket jag egentligen verkligen skulle vilja. Önskar du kunde vara densamma som när vi träffades i Tylösand, en riktigt mjukis kan man kalla dig :) och tänk nu, jag sitter och skriver detta inför alla som läser min blogg, du tror inte att jag bara sitter och säger de bara för att jag ska då? nej verkligen inte, detta kom från hjärtat. 






åååh

baah så sur jag blir! Här sitter jag och har laddat upp med mat, pop-corn, godis och cola (inte för jag skulle palla allt jag dragit upp men men) så sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja, som jag har suttit och laddat inför hela dagen och längtat hur länge som helst sen är de något jäkla skit program istället på 1an! Tror ni inte att andra avenyn har juluppehåll nu då? Jooooo självklart! men men säger bara en sak T R A G I S K T!



-

shoppman här igen, va på nova med pappa igår meningen att de skulle köpas julklappar, men blev mest andra köp istället. Så dagens inköp blev denna klänningen. Fattar inte varför jag köper en kort klänning i vintern för de är inte så snyggt att ha tight till den, men kunde inte låta bli blev så kär i den!



söndag 14 december

Då va de härliga söndag igen, ser alltid fram efter söndagarna för då är de nya avsnitt av andra avenyn, höhö. Så de gäller att ladda hela dagen (:

Ja igår va jag då hos Patrik med Linnea och några andra typer. Kolla på fotbollen sen lite lugnt och trevligt (; tiden bara rulla iväg och helt plötsligt va klockan fem på morgonen, och Patrik och Johannes låg och halvsov i sängen och resten bara sprang runt, så vi började dra oss, efter en bit kom Henke och Ola (tror jag?) på att dom hade kvar snus och cykel hos Patrik så de va bara till och gå tillbaks igen. Fattar egentligen inte varöfr vi alla följde med men men, sen kom jag och Linnea hem till mig vid halv sju tiden, sten döda och hungriga som svin.
Men blev ingen mat utan somna direkt!
De va iaf en väldigt trevlig kväll kan ni tro (;




festuu

kom nyss hem från Patrik Ostrell klockan är tjugo över sex och jag är STEN död, blev lite fotboll och party, trevligt värre. berättar mer imorgon, tjohoj

katten

buuuhu min bebis är försvunnen (W)
dom som nu bor i Svedala kan ju hålla ett öga öppet om nån ser Armani


fredag 12 december

tog de lugnt ikväll, Linnea kom hit och kolla på idol. Slog vad med min bror vem som skulle vinna idol, så trodde jag att Kevin skulle vinna vilket han också trodde så jag fick ju ge mig och låtsas heja på Alice. Och vann Kevin skulle min lillebror ha en parfym av mig, och vem vinner? Kevin såklart som jag sa. Så nu är jag skyldig min bror en parfym fast jag egentligen heja på Kevin! haha. Visst Kevin va en värdig vinnare och han är jätte duktig, men eftersom vi redan sett han i melodifestivalen så känner jag att vi redan sett saker ifrån han, så de låg något i att Alice hellre skulle vinna. jaja, Kevin va värd de ändå. Men iaf, vid elva drog vi till lussecupen i innebandy, träffa Henke och Amanda där och några andra typer. Trodde att Patrik och dom skulle vinna mot slutet men självklart gjorde dom muskelbögarna två mål dom tre sista minuterna. Men men ni va duktiga ändå :)




Kevin vinnare idol 2008

då har man fredag i blodet igen!

Nämen tjallåja
då är de fredag och jag har inte planerat exakt vad jag ska göra, har lite alternativ att välja mellan.
1. dra till Buddha
2. dra till lussecupen och kolla innebandy till tre inatt
3. sitta hemma och löka med pappa

får ser var kvällen tar en, kom hem från skolan för en timme sen så känner mig rätt trött, satt kvar på tobbes rum och snacka lite allvar med han, han snacka med mig om hur oerhört farligt rökning är och hur egoistiskt de är att röka och bla bla. men visst jag lyssna på han,han är en väldigt trevlig prick :D

men vi höööörs snart igen (((:

rebecca

torsdag 11 december

buhuuhu jag är förkyld och har dödligt ont i halsen så idag har jag varit hemma från skolan och bara kollat på film och försökt äta något. Skulle egentligen med johanna vid ett tiden men blev inte heller så (w)..och nu pratar jag med amanda i telefon, och de verkar inte ta slut på ett bra tag
så vi höööörs kära läsare (:

gammal bild

plus

KATY PERRY - HOT N' COLD, sitter här med  kattens borsten som mic och sjunger, höhö.
normal som få. Fast de visste vi alla redan sen innan (:


onsdag 10 december

Nää men hallåja allihop
Hade 24 timmars igår, roligare än jag trodde. Vi skulle komma till skolan klockan sju på kvällen så kunde man stanna till sju på morogen så va de en massa spel och femkamp osv.. Ställde med i femkampen med Lina, Alexandra, Linda och Frida. Fyfan va bra de gick för oss, haha.. kan ju helt klart säga att vi vann singstar och gitarrhero.. Vid tolv tiden körde vi hem med Jennifer till i Skurup och åt och tog de lugnt några timmar fram, trevligt värre. Vid halv fyra la jag mig i soffan fast fick inte sova så mycket pga mina hostattacker. Och nu är jag precis hemkommen. Så nu är de städning på gång så som mitt grisiga rum ser ut, får väl börja bli van nu innan man flyttar hemifrån, woho!

uuhuh, jag har färgat mitt hår lite ljusare och klippt av en BRA bit, klokt som fan rebecca. Så nu ser jag ut som en liten barnrumpa mer än jag gjort förr höhö.


hallåja shoppman här

Vid ett tiden idag skulle jag och Amanda fara in till Malmö och gå i affärer, så sätter vi oss i bussen så Amanda bara "kan vi inte åka till Trelleborg och handla istället?" så ja, de vara bara till och åka in till Malmö och byta buss till Trelleborg, så kommer de en buss som det står "Trelleborg via Anderslöv" så vi tyckte de lät bra och hoppa på den bussen. Vilket vi inte visste va att den tog ju mer än en timme, så vi somna ju nästan på vägen till Trelleborg. Sen va de in på valen och börja shoppi shoppi :) Kan säga att jag kan verkligen inte sluta handla kläder det är de bästa jag vet! Så idag har jag handlat hem lite tröjor, bilder kommer senare. Sen blev de en chailatte på espresso house, mums! Så ja, tack för en ännu en härlig shopping dag Amanda<3 

Måste också tillägga att jag ännu en gång hittat en över sexig gamling på valen idag. Börjar fan bli rädd för mig själv.



måndag 8 december

Tjooho sitter i skolan med Amanda, Elin, Sara och Mattias. Ska egentligen plugga arbetsätt & lärande men har inte kommit så långt på dagen än. Så här sitter vi och snackar om Kim och hans otrohet, och hur han haft mage till att vara otrogen, de är verkligen de fegaste man kan göra och de bevisar bara att man inte är nöjd med de man redan har. Och hur man vill utsätta en annan människa för den smärtan, att man inte förstår att den andra personen också har känslor. Haha så jävla sjukt hur folk vågar vara otrogen. 

Måste bara lägga in en bild på partiks fina arsenal rum, haha helt sjukt! exakt ALLT var i arsenal, från tändare till morgontofflor. Dom har tillochmed en gräsplätt planterat ute på sin gräsmatta som arsenal har spelat på. 

Ursäkta min snygghet gott folk


sommar & sol

åh gud vad jag vill åka utomland nu nu nu! jag saknar thailand 2007 och ayia napa 2008, på dom två resorna fick jag verkligen allt man kunde önska sig :) Fast ångrar förstås att jag klippte av mitt hår en kväll i Thailand när jag va lite på lyset, haha. Och nu sitter man här hemma i de iskalla vädret, de är ju nästan så man skiter isbollar så fort man kommer utanför dörren (w).. ååh vill ha sommar!

    
Thailand November 2007

  
Cypern, Ayia Napa September 2008

söndag 7 december

Då var de söndag igen och andra advent, kan faktiskt säga att jag tycker söndag är en av dom bästa dagarna, en riktigt slapp dag och de älskar jag :) Så idag ska jag bara ladda inför andra avenyn ikväll klockan åtta. Fast jag vet inte om jag ska iväg och kolla på Wallander vid nio hos min sötis :) får se hur de blir ikväll med allt. Igår kom mamma hem till mig och lämna ett halsband hon hade varit och köpt igår, super fint! tack så mycket. (jag vet att du läser min blogg mamma) Igår var jag också hos Rakel en stund på kvällen sen gick jag och mötte Amanda sen vidare hem till Patrik där Filip också höll till. Satt där och tog de lugnt och snacka lite skit fram till ett sen drog jag och Amanda hem som två yra höns, haha. Nä nu får jag väl hoppa i badet en sväng eftersom städerskan just kom in på mitt rum med dammsugaren (w) 



torsdag 4 december

torsdag idag, jag och amanda tog de lugnt i skolan idag (då är allt som vanligt då), och jag hade klumpat till de för mig så jag hade tvättat min vinter jacka natten till idag så den var inte riktigt torr så jag fick ta min skinnjacka i detta oerhört kalla vädret (w).. Eftersom vi knappt har några lektioner under torsdagen så rulla vi ner till byn så amanda kunde köpa sitt jäkla godis. Sen på vägen mot skolan hitta vi de nya fiket som öppnat i lilla Svedala. och vet ni vad? dom har CHAILATTE så jag och amanda gick självklart in och tog en, den va precis lika god som espresso house :D Sen på kvällen gick vi och kolla på några töntars innebandy träning, katastrof att bara sitta där nu efter alla pinsamma saker jag lyckats ställa till med med en av spelarna, haha usch.

 

tisdag 2 december

Såja dagen började fint, jag försov mig som vanligt så jag kunde inte logga in. Men de fanns inget och göra åt de just då, tog de lugnt hela dagen i skolan med Amanda<3 Efter allt regn och skit väder lyckades jag komma hem och slänga mig i badet, älska de! Sen skulle jag åkt och hälsat på mamma vid fyra men lyckades somna i sängen efter badet så jag missa bussen så jag åt lite mat med pappa sen körde han mig hem till Sara så satt vi och prata lite (: och nu har jag så oooont i magen så jag ska gå ner och värma riskudden och lägga på magen och kolla på en film med Armani.
hööööööörs allihopa 



RSS 2.0