nytt efternamn ny blogg

jag hänvisar er numera till min nya blogg, http://rforsberg.blogg.se

paraply show

igår hade vi paraply visning på skolan då hade elever gjort sina egna paraply
och de va våra kära lärare som gick modeller, haha.
De blev verkligen många skratt kan ni tro.


lilla tobbebobbe :)
som hade tema bonde

 

här har vi lelle


Andreas, vår svensk lärare som va apsnygg under visningen :)
usch nu kommer Amanda va på mig eftersom jag alltid sagt han är ful, höhö


22 januari


jag och tobbes semblor som han fick av mig förra veckan ((:

Va hos doktorn idag med ryggen och nacken, så nu har jag fått medicin så de ska bli bättre. Kom hem från doktorn och somna i sängen direkt så nu kom pappa och drog ut mig för att vi skulle ut och ta en körning. Så nu är de det som väntar mig, nu ska jag ut och köra håll er inne!


21 januari

kanske dags att börja lägga in lite inlägg igen, skrev inte ett piss på hela gårdagen, det va en helt förfärlig dag ska jag säg, allt va upp och ner. Men under dagens gång har de mesta blivit frid och fröjd.

Skolan idag vid nio tiden, hade sjukligt ont i ryggen så hann inte mer än dit förrän jag fick åka till vårdcentralen och kolla hur illa det va med min rygg, sägs nu att jag fått någon ryggskada och att dom inte vet hur länge jag kommer va så ont. Sen blev de en round till Skurup och hämta våra nya skolkläder, wiho.

Kom nyss upp från två timmars lång bad tillsammans med mitt lilla hjärta, så nu ser vi ut som två russin, riktigt mysigt 8-)


åh

nej nu tog lyckan och mitt super duper humör slut pga kuken J, du kan ååh.. nej bäst jag inte uttrycker mig här som jag gjorde till Amanda i telefon. Du kan helt enkelt slänga dig i diket

bäst jag går och lägger mig så jag inte åker hem till han och slänger ut han från våning 938568! men imorgon kommer väl sjuka jag tillbaks igen, haha.. måste nog bara tänka över dumma dumma J

19 januari

Kom nyss hem efter en timmes körning med pappa, går bara bättre och bättre faktiskt :D Körde runt och letade efter ett bröd som är svin gott från subway, haha (?) hela Svedala verkar tycka de eftersom de är slut överallt, Amanda samtycker (a) till slut hitta vi en förpackning.

I slutet av Februari väntar två underbara veckor, Egyyyyypten! och så är de bara, de är liksom spikat!
Jag och fyra underbara tjej kompisar, läängtar som fan! Vi kommer leva som kungar där nere :D

(jag sen sommaren -08 hemma i sverige faktiskt)



älskar allt allt allt, jag har dom bästa vännerna tack för ni finns! LOVE!

mjauu

Kom hem från matchen vid nio tiden, gick åt helvete för Svedala, men de måste vara för en i laget är så oduglig och visar upp sig, HAHA ;) blev 6-2 till åkarp iaf, jävla pissråttor är vad dom är. Bättre lycka nästa gång Svedala.

jaja har suttit här nu och garvat ett bra tag åt lite olika saker, men helt sjuka är dom iaf. men men snart väntar sängen och skola imorgon, nu när jag pluggar röven av mig har jag faktiskt tyckt att de börjat bli väldigt kul i skolan. (haha ja jag vet tönt varning) fast Amanda tycker faktiskt desamma ;$ höhö

Godnattis! 


bebisen

18 januari

Sov hos Johannis inatt vi gjorde ett försök att se hela twilight igen men lyckades inte denna gången heller, men men.. Vi satt även och planera får resa som vi ska göra i februari, lääängtar som fan. Och nu har jag nyss varit ute och kört med papi, fyfan snart körtkort baaby! Gick riktigt bra faktiskt.

Haha sitter och pratar med johannis på msn just nu, åhgud ni vill nog inte veta vad vi sitter och pratar om,
men garvar gör vi iaf.

Vid sju tiden ska jag gå och kolla på innebandy matchen med Amanda så får väl ta mig i kragen och fixa till mig lite innan dess, och nu har jag laddat upp med ett varmt bad med ljus och mys. hääärligt, älskar verkligen livet just nu nu nu!




LOVE!!!!



mjaau

Sen jag färga mitt hår mörkt och klippte de har jag också börjat använda Björn Axéns volumaster, de ser ut som ett vanligt voffel järn på bilden men kollar man närmre är de inte riktigt de.

Du sätter den från hårbotten och lyfter lite hår och pressar lite här och där. De är faktiskt en riktigt bra tillverkning från deras sida.


17 januari

vakna för ett tag sen, har fortfarande ont i höften sen igår fast lite värre idag sen har de blivit blåmärke höhö

och nu har jag konstigt nog tagit ett steg och börjat läsa en bok som johanna har läst förut, sägs att den är super bra, så jag får väl se vad det är för något har redan sett första delen på film, twilight eller vad den nu hette.

nu blir de lite bad sen samla ihop sig lite inför kvällen


wallander - hämnden

kom nyss hem från bion, va och såg på den nya Wallander med Amanda, Sara och Emelie. Kan säga att det är helt klart den bästa i den serien men jag som är så fjantig med sådana filmer satt och blunda mellanåt, den va faktiskt rätt läskig ibland :P satt och skaka till flera gången, helt klart en super film ändå. Det bästa var att man såg jätte mycket av det centrala Ystad och små ställe jag varit på förut, trevligt trevligt :)


16 januari

Sitter i skoan får logga ut om ca en timme, skönt som fan! 
ska direkt hem och trycka i mig så mycket mat jag lyckas med. 

Och jag har något fruktansvärt ont i min höft efter dagens sjukaste händelse. Som jag nämnde förut skulle jag ge tobbebobbe sex semlor, så imorse gick jag och hämta dom i kylen i matsalen, går sådär några meter SEN halkar jag mitt i matsalen och alla semlor hamnar upp och ner i lådan, hur faaan lyckas jag? och de va ju inte speciellt diskret utan jag typ låg ner på golvet och lådan va katastrof. Så de va bara till och styla till dom och förklara händelsen för lilla tobbe, hahah. helt sjukt hur man lyckas. 


Tobbe Bobbe blev super glad, hahah. 

15 januari igen

hemma från stan nu hemma hos mamma faktiskt, träffa Markus en sväng och shoppa ännu ett par skor, ska dock inte använda dom än tror jag. På vägen hem titta jag in hos min gamla barndomsvän, Amanda. Vi har inte träffats på drygt 2 år så det blev mycket snack på kort tid, men jävligt trevligt faktiskt. 

Kom hem till käre mamma och åt och så skrev hon på mina papper till mitt namnbyte. Så om några dagar kommer det väl bli godkänt skulle jag tro, kommer kännas konstigt minsann :P men men bedtime nu ska upp tidigt imorgon och skoja till det med Tobbie! 

Har även beställt tid hos frisören idag, mitt hår ser rätt dasigt ut :P
Godnattis


markus<3



15 januari

hemma från en härlig skoldag, haha. Fyfan vad denna dagen varit trevlig kan jag säga hoppas den fortsätter så.

Känner mig även väldigt snäll mot tobbe idag, han som jobbar på att gå ner sina 10 kilo på tre månader, så investera jag sex semlor som jag ska ge till han imorgon biti.. Hur jag fick tag på dom ska jag nog itne ta upp haha.. men men ville bara hjälpa dig med din diet tobbe. lycka till!


14 januari

Kanske dags med lite uppdatering från min sida? Yes. Har bara suttit och rå pluggar igår och under natten, fick minsann svårt att stiga upp imorse. Och jag väntar mig ännu en lång natt idag eftersom jag inte blivit klar med allt, men hoppas på att bli klar så snabbt som möjligt.

Eftersom jag satt och studera hela förmiddagen tyckte jag att jag förtjäna en liten shopping runda med Amanda idag, så fick bli en snabbis in till stan och köpa något trevligt. Hitta iaf två enkla tröjor, väl behövligt.

Nää nu har jag inte tid att sitta här mer, nu blir de intensiv studering 2-3 timmar.


I like the bartender

ääääääääääääntligen hemkommen från skolan, har suttit hos syon med Amanda i över en timme, trodde aldrig sur kärringen skulle låta oss gå, skrev innan att de a saker som krocka på vårt schema som vi nu skulle fixa.. Men inga kurser som passa vårt schema ville vi gå. Som t:ex brandkåren 112 hjälp mig något? Sen satt jag och Amanda och snacka om att våra poäng inte stämde osv, så hon idioter bara "JAAAAAG ÄR INTE KLAR MED ALLA ÄNDRIGAAAAAR!" skrev hon över typ hela kommunen vi bara ja men ursäkta, haha.. Men till slut fixa de sig hyfsat så vi fick nån konstig kurs, fatta inte ens innebörden i den haha



13 januari

hallåja kära läsare
Sitter i skolan ska snart ta mig i kragen och skriva mina läsloggar, och jag hatar dom! känns som dom aldrig kommer bli klara. tänkte jag kan skriva dom ikväll men NEJ då kommer de bara sluta med att jag sitter och äter och kollar på tv istället. 

Denna dagen har hittentills bara varit slapp logga in nio på skolan men har inte min första lektion förrän två? vilket jävla system vi har på denna skolan, fick även mitt nya schema och jag har tre lektioner som krockar med varandra på en vecka, så hur jag än gör så år jag frånvaro på en av dom lektionerna, typ tre timmar på en vecka. jaja får väl ta och ändra något på de ruttna schemat. 



mjaauu

Skrev ett HELT arbete i skolan idag med Amanda och Sara, hurra för oss! kände mig så stolt, HAH. Va även med om en liten pinsam händelse idag, jag och mina två kära vänner skulle gå till netto (tro mig vi går bara dit för de är vår skolas granna) när vi väl va där tänkte jag köpa en rutten bonaqua för 10 kr, kommer till kassan med en bra lång kö bakom mig, ooch mitt kort funkar inte? hahaha jag är hundra på att där är åtminstone några hundra lappar, men nej funka inte och alla i kön står och kollar på mig som jag va ett svävande ufo, efter tre försök fick jag fiska upp lite kronor så jag kunde få springa ut från butiken, hahah. Inte nog med de så stod Amanda och Sara och skratta åt mig när detta inträffa.

Och nu är jag på något sinnessjukt humör så jag sitter här och sjunger till en massa svenne låtar och smider planer med Sandra, höhö. precis som de skulle vara något ovanligt?



lite suddig, men men..
en bild på mig i mitt hår iaf (:

12 januari och skolstart

Ja då va man tillbaks till skola igen, känns rätt bra faktiskt. Så nu är vi tillbaks på banan igen Amanda, Sara och jaaaag. Och nu är de hårdplugg som gäller för oss alla, men tobbebobbe är inte i skolan än vilket är rätt trist, brukar alltid gå in till han och gå lite på hans nerver. men men han kommer tillbaks rätt så snart så då blir de anda bullar. 

Jag har inte tagit några bilder på mitt hår än men jag gör de en dag när jag ser hyfsat normal ut, men ha inga stora förväntningar för de är mörkt och kort, haha. Sägs jag är lik en söt tjej i blekinge nu när jag har de såhär, aja. De är väl väldigt positivt. Ska snart börja planera min helg med mina kära vänner, är riktigt sugen på att åka någonstans och hitta på något och träffa lite nya folk osv :) 



armani


min bebis

11 januari

Ställde klockan på åtta i morse för jag ville försöka gå upp som en vanlig skoldag, men gick då inte upp förrän typ nu, skäms rebecca! Och nu står mamma och lagar mat och ikväll ska jag plugga, känner redan ångest för de. Men men de måste göras, känner ju sig stolt när man väl är klar med de. Imorgon är de skolstart och jag tycker de känns rätt bra.

Lovar att de ska komma nya bilder på mitt hår snart också, ikväll eller imorgon (:


aaah

åkte till mamma vid fem tiden och innan dess blev ju pizza med Amanda och nu sitter jag och socialiserar lite med mamsen, vi har gjort lite frukt sallad och kollat på film och nu håller hon på och decka, bäst jag springer och hoppar på henne så hon vaknar, haha. Hon är världens underbaraste! Annars gör de inte så mycket att hon går och sover för snart kommer markus hit och snackar och kollar film, trevligt! (:



hallåja

Har fixat min gamla lovely telefon nu, fattar inte varför jag tycker om den så mycket men de känns som en vän eller något, haha. Ja jag vet töntigt som fan men men. När pappa tog den för en månad sen började jag nästan gråta (w) jaja, när jag satt och leta efter mitt kort igår blev de en storstädning i mitt hus och i garderoben. Hitta alla låder till dom senaste stulna mobilerna, såna tattare de finns. Ska hålla stenhårt i den jag har nu!




lördag 10 januari

Ja jag har inte varit så aktiv på bloggen igår men jaja, kvällen va lugnt umgicks med Amanda och Hanna-Isabelle for iväg på två olika ställe under kvällen, trevligt (: Sen vid tre tiden gick jag och Amanda hem till mig och decka.

Upp tidigt idag och fara iväg till Skurup där min lillebror skulle lira innebandy, just då va jag nog bara i en annan värld så trött som jag va, usch. Och nu ligger jag här i sängen med Amanda och kattisen och kollar på "what a girl want" eller ja kolla jag vi väl inte gjort vi har mest sovit. Snart blir de intermezzo med snäckan (: 


fille lirar (; 

åhyes

aaaaaaaah Amanda har hittat mitt tre kort, du är dagens underbaring! aaah jag är så glad :D


Då har man fredag i blodet igen!

Ja då va klockan lite över elva och jag har varit uppe i en timme redan! fy vad duktig jag är som kom upp i tid. Va uppe till tre och leta efter mitt mobil kort utan resultat, just därför gick jag upp idag så jag har mer tid att leta efter de, springer runt i hela huset och letar och sjunger till "fredagsblod" :D När jag lyckats hitta kortet blir de väl att fara till Johanna min ängel (:


8 januari

Som sagt va i stan en stund med Johanna och natta idag, va nog meningen att vi skulle komma in lite tidigare än fem? men både jag och Johanna sov betydligt längre än vi egentligen skulle, tänkte börja vända om dygnet idag men gick upp ett, hyfsat för att vara mig. Får bli en längre shopping runda nästa gång (:

Johanna med fika från espresso house idag
du är vacker bruden!


resultat

Nyss hemkommen från något ställe jag va och träffa Amanda på, fatta inte vad de va för ställe faktiskt. Fick nyss tillbaks min telefon av pappa, glad som fan :D MEN var fan har jag gjort av mitt 3 kort? Jag håller på att gå in i väggen! jag hittar inteeeee deeeeeeeeee! Är de nån jag råkat säga var jag har gjort av de, eller nån som kan lista ut var tröga jag har lagt de?

Jaja har hela natten på mig att leta, här är iaf ett resultat av mitt hår! :D


rebecca

nu har jag tagit steget att färga mitt hår och klippt de lite, kort är de och väldigt mörkt, men jaja blir säkert skit bra, kommer bild sen ska vara lite social med söta mamma ikväll :)

Va i stan med Johanna och Natta idag också, trevligt! :) Blev lite espresso house och sånt!


8 januari

Har nästan precis lyft mig från sängen och tänkte hoppa in i duschen, ska nämligen till stan med Johanna, mysigt! Får se om jag hittar något kul, hittade knappt något när de va jul rea. Ett stopp på espresso house är iaf ett måste för en chailatt, va längesen jag köpte de nu eftersom jag har så jag kan göra de hemma nu (L).

Efter stan har jag bestämt träff med mamma, nu ska de bli av. Idag idag idag ska jag färga håret brunt. Usch undrar hur de kommer bli, aja kan inte bli mer än förjävligt helt enkelt (: 



what we need (8)

Fick två sådana av mamma när jag va och hälsa på henneidag, bara de är de ens lönt att använda? Jag har testat de för kanske ett år sen, men jag minns inte att de blivit någon skillnad.



uhu

Visste ni att att jag har träffat Natacha Peyre?
här är de minsann bildbevis ((:


7 januari

Jaja inatt sov jag hos Johanna då kolla vi på en hyfsat bra film som hette Twilight tror jag, som decka vi båda vid ett tiden. Och idag kanske jag får tillbaks min gamla telefon, åh hoppas hoppas (:

Sitter hemma hos mamma nu iaf, ska snart äta lite tårta för Jonas (mammas sambo) fyller år idag. Grattis till dig ((: Lyssnar på lite gammal musik och kollar på en massa gamla bilder på mig och mina kära vänner, fyfan som man ser ut på vissa bilder, såg jag verkligen ut så, haha?

lite minne tjejer!
vilka tider vi hade, ge mig dom igen.

   
   
   
  

nanana

I vanliga fall är detta inte min musik smak, men gud vad jag avgudar denna låten


Victoria's Secret Fashion Show

Jag satt och kolla på Victoria's secret fashion show häromdagen, de va verkligen en super fin show. Och alla modellerna hade snygga rumpor, bröst och kroppar, något jag la märke till va att alla modellerna va inte sådär jätte smala som dom brukar vara. Själv brukar jag tycka att de är snygga att modeller är smala, men jag tyckte faktiskt de va väldigt snyggt med lite kurvor, lite ovanligt, inte sant? Vad tyckte ni om showen?


uuh mitt mål innan jag trillar av pinnen är att jag ska vara med som modell i denna showen, helt klart!

Jessica vs Paris


De finns lite skilland mellan dom fast de är samma klänning,
Paris har även en kofta över men inte Jessica.
Paris bär beiga skor och Jessica blå.
själv hade jag haft vita skor och utan kofta, tycker de är super fint att vara bar arm

Så vem bär den bästa dressen, Jessica Simpson eller Paris Hilton?

kallt kaaallt

Fyy vad de är kallt ute, jag vill inte ens gå ut till bilen för att hämta mina skor. Gick ner till byn och hyrde film med Pappa och Markus för en stund sen och då va de -12 grader och vi alla såg ut som vi skulle åka till Antarktiskt och ändå så frös jag som en gris.

Just nu sitter jag också och funderar på hur mitt nya år kommer bli, fyfan vad bra de ska bli! Jag ska iaf inte låta någon sätta sig på mig, usch nej de kommer ingen lyckas med. Och jag ska börja jobba snart och plugga lite mer än jag brukar (hör du fröken Jörgensen ;D) hur ska jag räcka till med allt jag planerar. äsch de är klart jag klarar detta!




Me, myself and I

5 januari

Åh vaknade precis, dumma jag har vänt på dygnet helt och hållet. Jag får nog börja rätta till de innan skolan början den 12e.. så de inte blir som dom sista veckorna innan lovet.

jaja, nu har jag tagit ett stort steg och köpt mörk hårfärg, undrar bara när ska våga sätta i de, tänk så passar jag inte ens i de? haha, då kommer de blir skit svårt att få tillbaks samma blonda färg som jag har nu.
ååh hur ska jag göra?


2005 hade jag ju svart hår, men ska inte ha de nu,
satsar nog på ljusbrunt denna gång, plus att mitt hår är betydligt längre nu.

söndag nanana

Bio igår sen föjlde Johanna med mig hem och tog de lugnt, min pappa sa till oss vid 12 "sitt nu inte uppe hela natten REBECCA & JOHANNA" nejnej sa vi såklart. Och när tror ni vi gick och la oss? halv åtta på morgonen, haha.. Här satt vi och drack burn och skratta, hur kom vi egentligen i säng Johanna? haha

jaja, vakna vid tre tiden och käka osv, och nu har Johanna nyss åkt hem och jag borde hoppa i badet,
åhyes de ska jag ta och göra nu nu nu (:

hahahah, söta som få (:

gårdagen

i går kväll va jag på bio med Johanna då vi såg "yes man",  trodde helt ärligt att den skulle vara roligare, jag tyckte mest den va sär, men alla filmer kan väl inte vara bra. Men med tanke på att folk blev utslängda under reklamen för dom hade smitit in utan biljett så verkar de ju vara en film man borde kriga för att få se, haha.
vem har sett den? (:


lördag 3 januari

Idag tog vi en sväng in på jägersro, hitta såklart inga kläder på de stället.
Men jag hitta en bodylotion på apoteket, den lukta apple & vanilla, 69 kr i think
låter rätt äckligt att ha äpple och vanilj på kroppen, men de va de minsann inte (:


 



mitt 2008

De har hänt en väldans massa detta året, tänkte berätta lite för er (:

jag flytta till min käre pappa och till Svedala


Kort efter shoppa vi en bebis hund, lilla Tvinda<3


jag börja frisör linjen med Sandra i danmark


       mina berömda "snajlor"       Celina en dansk vän      dom servera öl en varm sommar dag

Kan säga att jag älska verkligen skolan i dk ishöj, helt underbar


Jag börja jobba på BK, haha. Sluta även under årets gång, tur va!



Jag va och såg Bon Jovi i dk med mamma och moster


Richie Sambora va bra som fan, även snygg som fan (:


Jag och Markus gick ut och åt på jensen's för vi då varit tillsammans
sen sommaren 06, och hade en trevlig kväll.


Min bror tog studenten och eftersom vår släkt har sån fantasi
fixa dom till vår framsida med en massa saker som matchar Tommys utbildning.


min älskade mobil blev stulen
två gånger under året, investera likadan
alla gånger, älska den!


Jag åkte till Tylösand med Linnea & co, de bästa jag gjort detta året,
saknar faktiskt Johan som jag träffa där, & lite dom andra trevliga typerna också
helt underbar vecka, önska jag kunde spola tillbaks tiden!
ursäkta bilden, jag ser ut som en kråka, vilket jag tyvärr gjorde hela denna resan!


Jag har varit i Ayia Napa under September månad.


Vi åkte dit med pappas Cykleurope


& jag hade de väldigt trevligt (:


Vi åkte till Hilton i dk och festade natten lång


Det va väldigt trevligt  kan ni tro (:


Det har hänt väldigt mycket mer men finns inte bilder på allt eller ork att skriva mer,
jag har iaf haft ett bra 2008 (:


rebecca

Jag är sugen på att färga hela mitt hår brunt och fortsätta ha de långt, ska jag? eller ska jag ha de såhär halv blondt som jag har de nu? hjälp mig!


gammal bild, då jag va helblond

första dagen av det nya året!

Idag mår man som man förtjänar, vakna hos hjärtat vid två tiden med världens huvudverk (w) åt god frukost sen började jag dra mig hemåt. Kom hem vid åtta tiden då de blev de lite bakis mat nämligen pizza.

Och nu ska jag tända lite ljus och hitta något annat gott att äta så ska jag kolla på E.T som går på 4an nu nu nu, han är världens gulligaste varelse, haha


nyårsafton!

Sista dagen av detta året, fy vad detta året har gått snabbt och de har hänt många roliga saker, men men..

Dagen började tidigt för min del, färga och klippte håret på Simon bla. Sen fick jag stressa iväg till Cassandra och glömde hälften av mina saker, där fixa vi oss och sen drog iväg till bussen mot lund där vi mötte Josefine och Gabbi. Sen rulla kvällen bara på, måste medge att bussresan till gunnesbo va den bästa på länge, hände hur mycket kul som helst under kvällen men de blir helt för mycket att sitta och skriva. Mötte Pontus och hans vänner där sen hade en riktigt lyckad nyår.

Hoppas ni andra har haft en lika trevlig kväll som jag, för min kunde inte bli mer lyckad!
vi hörs.



RSS 2.0